Παρασκευή, 10 Απριλίου, 2020

Kiku Κολωνάκι: 28 χρόνια και συνεχίζει!

Μπορεί το 1993 που το Kiku άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Αθήνα, να ζούσα στην Μεγαλόπολη και να ήμουν μόλις 8 ετών, όμως ότι αντέχει στο χρόνο γίνετε γνωστό και ότι είναι γνωστό ξέρουμε και τους λόγους που συμβαίνει αυτό!

Το Kiku στο Κολωνάκι, λοιπόν είναι γνωστό για πολλούς λόγους, γιατί ήταν το πρώτο Ιαπωνικό εστιατόριo της Αθήνας, γιατί διατηρεί αναλλοίωτη στον χρόνο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση στο είδος του, και γιατί είναι για μένα το πιο εντυπωσιακό εστιατόριο από άποψη διακόσμησης τα τελευταία χρονιά! Θα το καταλάβεις με το που μπεις μέσα σε αυτόν τον ατμοσφαιρικό χώρο που επιμελήθηκε η Σίσσυ Φειδά.

Το πληθωρικό Kiku κάνει comeback στην Καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην Δημοκρίτου 12, εκεί από όπου ξεκίνησε το 1993, εκεί που τα πιο famous ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους (κάτι θα ξέρουν μάλλον).

Το πρώτο Ιαπωνικό εστιατόριο δίνει ένα πολύ δυνατό παρόν στις γαστρονομικές μας νύχτες και είναι φιλικό σε όλους μας, συγκεκριμένα η τιμολογιακή πολιτική φέτος είναι πιο χαλαρή, γι’ αυτό ο λογαριασμός για ένα πλήρες δείπνο με κρασί ή cocktail, κυμαίνεται για πρώτη φορά από €50 έως €60 το άτομο, αλλά το μενού είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να είστε ευέλικτοι για να κινηθείτε και λίγο πιο χαμηλά.

Αξίζεις σίγουρα την πολυτέλεια αυτή, και αν δεν έτυχε να βρεθείς ποτέ εκεί, τότε get ready για το απόλυτο Japan Experience.

By