Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Κυριαζίδης προς Κωνσταντοπούλου: «Δεν είμαστε πρόβατα»

Αντιπαράθεση προέκυψε στην Επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών μεταξύ της ΠτΒ και του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη

konstantopoulou

Ένταση επικράτησε κατά την έναρξη της Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη να λέει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν είμαστε πρόβατα».

Η πρόεδρος της Βουλής πρότεινε να δοθεί σήμερα ο λόγος στον συντονιστή και τα μέλη της επιτροπής και αύριο να πραγματοποιηθεί κλειστή συνεδρίαση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος παίρνοντας το λόγο ανέφερε:

«Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση δεσμευθήκατε ότι η σημερινή θα είναι μυστική. Μας προκαταλαμβάνετε για ακόμα μία φορά καλώντας εδώ φορείς εν αγνοία μας. Δεν είμαστε πρόβατα. Θα αποχωρήσω».

«Δεσμευόμαστε από δύο αρχές. Η πρώτη είναι η αρχή της διαφάνειας και η δεύτερη είναι η αρχή της διαφύλαξης του συμφέροντος που αντιπροσωπεύει αυτή η διεκδίκηση. Για να μην διακυβευθεί καμία από τις δύο αρχές το πρότεινα», απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Γιατί δεν το είπατε την προηγούμενη φορά. Ερχόμαστε εδώ, μας προκαταλαμβάνετε και μας φέρνετε προ τετελεσμένων», συνέχισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Ακούστε με και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συμφωνήσει», του είπε η πρόεδρος της Βουλής και ο κ. Κυριαζίδης απάντησε:

«Συνεχίζετε να προκαλείτε κυρία πρόεδρε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά του προέδρου. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By