Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Κυρίτσης: Έπρεπε να προσέξει το πως θα το πει ο Φίλης

Στη διατύπωση του υπουργού Παιδείας περί… πενταροδεκάρων, με αφορμή τους συντελεστές του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

kyritsis

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega ο κ. Κυρίτσης είπε: «Ο Φίλης έχει δίκιο, αλλά επειδή είναι έμπειρος δημοσιογράφος, ή τουλάχιστον μέχρι πριν από 6 μήνες, έπρεπε να ξέρει ότι μερικές φράσεις πρέπει να τις λες πιο κάπως, αλλά έχει δίκιο.

Σχετικά με τη δική του άποψη για το θέμα ο βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Είπα θα ήμουν πολύ πιο προσεκτικός με τις διατυπώσεις για ποιον λόγο, για τον απλούστατο λόγο ότι ένα ποσοστό των ανθρώπων που αναγκάζονται να καταβάλλουν αυτά τα χρήματα, είτε είναι 20, είτε είναι 40, είτε είναι μέχρι 80 ευρώ νομίζω τον μήνα, είναι κόσμος από τον οποίο θα λείψουν από τον οικογενειακό προγραμματισμό. Αρα αυτό είναι ένα θέμα. Απο κει και πέρα υπάρχει η εικόνα και δεν νομίζω ότι είναι λανθασμένη, ότι ο περισσότερος κόσμος που κάνει αυτή την επιλογή μπορεί, οριακά έστω, να την επωμιστεί. Μακάρι το πρόβλημά μας να ήταν αυτό».

(Visited 1 times, 1 visits today)