Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

ΚΚΕ: Και στην Παιδεία η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι

«Η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια τακτική του «βαφτίζω το κρέας – ψάρι» και στην παιδεία, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών της

kke

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, για τις αλλαγές στο γυμνάσιο που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, εξαπέλυσε η κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια τακτική του «βαφτίζω το κρέας – ψάρι» και στην παιδεία, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών της, που ζουν από πρώτο χέρι τις συνέπειες από την πολιτική της. Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να κρύψει κάτω από το χαλί, τα χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών που προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη πολιτική αδιοριστίας» αναφέρει αρχικά ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

«Η κοροϊδία της κυβέρνησης πάει σύννεφο, γιατί με τις αλλαγές στις αναθέσεις των μαθημάτων, εκπαιδευτικοί θα διδάσκουν μαθήματα για τα οποία δεν έχουν ειδικευτεί. Η εξέλιξη αυτή οδηγεί το σχολείο χρόνια πίσω. Στην εποχή που τέσσερις – πέντε καθηγητές δίδασκαν όλα τα μαθήματα. Όσο δε για το υποκριτικό ενδιαφέρον για τη μόρφωση των εφήβων, θυμίζουμε ότι δύο χρόνια τώρα, και παρά τις τυμπανοκρουσίες, ούτε ένας μήνας ενισχυτικής διδασκαλίας δεν πραγματοποιήθηκε στα Γυμνάσια» προσθέτει, καταλήγοντας πως «το συμφέρον της λαϊκής οικογένειας, των παιδιών της και των εκπαιδευτικών, είναι να παλέψουν για ουσιαστική μόρφωση για όλους, με κάλυψη όλων των πραγματικών αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό».

Πηγή: ΚΚΕ: Και στην Παιδεία η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/287609/kke-kai-stin-paideia-i-kyvernisi-vaftizei-kreas-psari#ixzz4JklJwGp5

(Visited 1 times, 1 visits today)