Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

Κόλλησαν στο χιόνι δεκάδες αυτοκίνητα στην Εθνική

Άδωνις Γεωργιάδης και Τέρενς Κουίκ τιτιβίζουν και κάνουν τους ανταποκριτές στην εθνική οδό, στο σημείο που είναι το πρόβλημα

xionia-ethniki

Απίστευτη ταλαιπωρία αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στις Ράχες της Φθιώτιδας, όπου έχουν ακινητοποιηθεί δεκάδες οχήματα, λόγω του χιονιά. Το οδόστρωμα έχει πιάσει πάγο και τα οχήματα κινούνται με μεγάλη δυσκολία ή και καθόλου. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν στο 260ό χιλιόμετρο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων δίπλωσαν νταλίκες και ακινητοποιήθηκαν, ενώ το μποτιλιάρισμα ξεπερνά τα 20 χιλιόμετρα αυτή την ώρα!

Mάλιστα, η τροχαία ενημέρωνε πως η κυκλοφορία γίνεται κανονικά, ενώ λεωφορεία, φορτηγά και ΙΧ, λίγες εκατοντάδες μέτρα παρακάτω ήταν ακινητοποιημένα! Η ταλαιπωρία διαρκεί για πάνω από μία ώρα ήδη, ενώ δεν διαφαίνεται καν «φως» στον ορίζοντα, καθώς στο σημείο δεν υπάρχει αστυνομική δύναμη.

Το μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται μετά την Στυλίδα, στις Ράχες, στην διασταύρωση Αχλάδι, ενώ η τροχαία απαγόρευσε την κυκλοφορία των φορτηγών μόνο αφότου δημιουργήθηκε το πρόβλημα! Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, πως το ύψος του χιονιού δεν είναι υπερβολικό, ώστε να δικαιολογεί αυτού του μεγέθους τα προβλήματα.

Το θέμα ανακίνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρέθηκε στη περιοχή και ανέβασε στο twitter φωτογραφίες και σχόλια από τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη περιοχή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα τιτίβισε για το θέμα και ο Τέρενς Κουίκ