Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Konstantinos Mitrovgenis @ 17th AXDW

Ο Βραβευμένος Σχεδιαστής Μόδας Κωνσταντίνος Μητροβγένης τη Δευτέρα 30/03/2015 και ώρα 10:00μμ με τη συλλογή του θα ολοκληρώσει το event των Athens Xclusive 2015.

O Copperfield ή αλλιώς Φιλόσοφος της Ελληνικής πασαρέλας για ακόμη μία φορά θα μας καταπλήξει με τις δημιουργίες του!!!!

1

Ο Κωνσταντίνος Μητροβγένης ο μοναδικός Έλληνας Σχεδιαστής με δίπλωμα «Ευρεσιτεχνίας», είναι αυτός που εκπροσώπησε την Ελλάδα, μετά τη βράβευσή των δύο βραβείων του «Best New Designer» & «Best Catwalk», στη Γερμανία ανάμεσα σε 11 σχεδιαστές από διάφορες χώρες της Ε.Ε.

Ένα μοναδικό ταλέντο που στις συλλογές του συνδυάζει πάντα τη διαύγεια και τη λάμψη. Με γεωμετρική φιλοσοφία τα ρούχα του χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα σε συνδυασμό με υψηλή ραπτική γι αυτό και από τα πρώτα του βήματα ξεχώρισε στο χώρο της Μόδας ως ιδιαίτερος Σχεδιαστής.

Έως τώρα έχει ολοκληρώσει 8 ιδιαίτερες συλλογές και τα ρούχα του έχουν φορεθεί από αρκετούς Celebrity στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Πρόσφατα επισκέφθηκε τις ΗΠΑ για φωτογράφιση της συλλογής των μαγιών του «καλοκαίρι 2015» ενώ στη συνέχεια τον προσκάλεσαν και στο Βερολίνο.

Ο νεαρός σχεδιαστής ετοιμάζει τη νέα του συλλογή χειμώνας 2015-2016, όπου και θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στις 30/03/2015. Μας καλοδέχθηκε στο atelier του και μας είπε ορισμένα μυστικά για εκείνη τη βραδιά.

3

Τι μας είπε :

«Μεταφράζω τη φωτεινότητα αλλά και το μυστικισμό όπως πάντα στις συλλογές μου και αυτή τη φορά η συλλογή μου ονομάζεται «Π», η πιο διάσημη μαθηματική σταθερά. Το ̈Π ̈ ως γνωστών δοκιμάζει τα όρια της αντίληψης, θέτοντας τη διαχωριστική γραμμή στο πεπερασμένο και στο άπειρο.

Σας περιμένω στις 30/03/2015 και ώρα 10:00μμ στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της Λ.Συγγρού, να ανακαλύψουμε τη νέα τάση της μόδας «Χειμώνας 2015-2016» ενώ στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με όλες και όλους τους παραβρισκόμενους ξεχωριστά στο café-bar Chaplin στη πλατεία Ειρήνης… »

2

Ένας Έλληνας Σχεδιαστής με διαχρονικά – ποιοτικά ρούχα και με προσιτές τιμές για όλους. Αξίζει για τον επαγγελματισμό του αλλά και τον σπάνιο χαρακτήρα του να τον γνωρίσετε από κοντά!!!!

Γίνε VIP και απόλαυσε από την πρώτη θέση το show του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗ @ Athens Xclusive Designers Week – AXDW

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν το Show του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΡΟΒΓΕΝΗ από την ΠΡΩΤΗ θέση!

https://fashionweek.wufoo.com/forms/konstantinos-mitrovgenis-athens-xclusive/

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By