Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2019

Λαφαζάνης: Ανεπιθύμητη η Μέρκελ όσο δεν φέρνει πίσω τα κλεμμένα

Σε οξύτατη δήλωση για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ προέβη ο Πάνος Λαφαζάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, η οποία διοργανώνει αύριο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Ο κ. Λαφαζάνης κάνει λόγο για «τσιμουδιά και δουλοπρέπεια απ’ όλο το πολιτικό κατεστημένο (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κλπ) σχετικά με την επίσκεψη Μέρκελ», ενώ επισημαίνει ότι ακόμα και οι Τσίπρας, Καμμένος κηρύσσουν «ανακωχή» και «ανάπαυλα» στο μεταξύ τους «καυγά», προκειμένου «να μην διαταραχθεί η επίσκεψη της «ξεπεσμένης αυτοκράτειρας» και καγκελαρίου του Δ’ ευρωενωσιακού Ράιχ, το οποίο έχει ξανακυριεύσει «αφανώς» την Ευρώπη και έχει καταντήσει «αποικία» του την Ελλάδα».

Κατά τον κ. Λαφαζάνη «αποτελεί ύψιστη εκδήλωση της πιο χαμερπούς εθελοδουλίας να υποδέχεται γονυκλινές το ελληνικό πολιτικό σύστημα την πρωθυπουργό μιας χώρας, όπως η Γερμανία, η οποία έχει επιβάλλει στο όνομα του ελληνικού δημόσιου χρέους ένα πρόγραμμα λεηλασίας και καταστροφής στην χώρα μας, ενώ η ίδια αρνείται να επιστρέψει στην Ελλάδα το διεθνώς βεβαιωμένο κατοχικό δάνειο και αρνείται να αποδώσει στην χώρα μας τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις των θυμάτων της Γερμανικής ναζιστικής επίθεσης και θηριωδίας στην χώρα μας».

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ σημειώνει ότι «η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα και δεν της χρωστάμε. Η Μέρκελ πρέπει να φέρει πίσω τα κλεμμένα.

Η Γερμανία οφείλει να καταβάλλει τις υποχρεώσεις της από την παλιά αλλά και «νέα κατοχή», την οποία, με την βοήθεια ενός ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου, έχει εγκαθιδρύσει στην χώρα μας.

Η Μέρκελ του Δ’ οικονομικού Ράιχ, του ευρωμάρκου, της λιτότητας και του ξεπουλήματος της Ελλάδας πρέπει να είναι ανεπιθύμητη στην χώρα μας, όπως θα έπρεπε να στιγματίζονται κυβέρνηση και πολιτικό κατεστημένο που υποτακτικά την υποδέχονται, προσφέροντας δάφνες και τιμές και την χώρα ως προτεκτοράτο στα πόδια της και στα πόδια του χρηματιστικού κεφαλαίου».

By