Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Λυκούδης: Δύσκολο να ανατραπεί η οπισθοχώρηση του Ποταμιού-Έντιμη η στάση του Φωτήλα

Ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, χαρακτήρισε έντιμη τη στάση του βουλευτή Ιάσωνα Φωτήλα.

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία του Ποταμιού και μίλησε για την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Ειδικότερα ο Σπύρος Λυκούδης,σχετικά με τον Ιάσωνα Φωτήλα, είπε: «Από την πρώτη μέρα εκλογής του κ. Μητσοτάκη, με έναν πολύ καθαρό τρόπο, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι, και με έναν πάρα πολύ έντιμο τρόπο, είπε ότι» απέναντι στον «εφιάλτη» που κατά την γνώμη του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να φύγει, ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει είναι ο κ. Μητσοτάκης, άρα όλοι πρέπει να συνδράμουμε τη δική του προσπάθεια».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του Ποταμιού, σχετικά με την πορεία του κόμματος ανέφερε: «αν και αρχικά η πολιτική κίνηση είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στον μεσαίο χώρο, εντούτοις λόγω λαθών και αδυναμιών βρίσκεται τώρα σε άμυνα και σε οπισθοχώρηση» και πρόσθεσε: «η πορεία αυτή είναι δύσκολο να ανακοπεί. «Το βλέπω δεν θέλω να κρύβομαι».

Τέλος μίλησε για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς: «Εγώ δεν έχω καμία πρόθεση να μετακινηθώ προς κάποιο συγκεκριμένο κόμμα» και πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία πρόθεση να πάω στην Δημοκρατική Συμπαράταξη διότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ. Παλεύω για την συγκρότηση της Κεντροαριστεράς»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By