Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019

Mini John Cooper Works: Ανανεωμένο, πιο καθαρό και εξίσου δυνατό

Η ανανέωση στη γκάμα των Μini συνεχίζεται και στις top εκδόσεις, τις John Cooper Works, που στην τελευταία τους εκδοχή θα εμφανιστούν την άνοιξη.

Η βασική αλλαγή θα είναι προσθήκη ενός φίλτρου σωματιδίων στην εξάτμιση, που μαζί με τις υπόλοιπες αλλαγές εξασφαλίζει την εναρμόνισή τους με τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP.

Χωρίς μάλιστα κάποια διαφοροποίηση στην απόδοση του turbo κινητήρα των 2.000 κυβικών που θα συνεχίσει να αποδίδει 231 ίππους και 319 Nm ροπής και να εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα (6,6 δευτερόλεπτα για το πιο βαρύ cabrio) έκδοση).

Το ανανεωμένο Mini JCW Θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων αλλά και με το αυτόματο των 8, με το οποίο θα επιτυγχάνει και τις καλύτερες τιμές σε ότι αφορά την κατανάλωση και τις εκπομές ρύπων (6,4 l/100 km και 145 gr/km αντίστοιχα).

Αισθητικά δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές εκτός από κάποιες περιορισμένες διαφοροποιήσεις στην μάσκα, καθώς και στα πίσω φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό θα υπάρχει ελαφρώς διαφορετικός διάκοσμος και αναβαθμισμένο σύστημα infotainment μαζί με τη δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου.

By