Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Μητρόπουλος: Οι μισοί αγρότες δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη

Απασφάλισε κατά του ασφαλιστικού και ο γνωστός εργατολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος

mitropoulos alexis

Ως παιδική χαρά για την εκπρόσωπο του ΔΝΤ χαρακτήρισε το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εμπαίζει την κοινωνία και ψεύδεται σημειώνοντας πως όλη η συζήτηση επί των κυβερνητικών προτάσεων γίνεται υπό μια εξαπάτηση.

«Έβαλαν και επιμένουν και σήμερα θα του το θέσουν, τον θεμελιωτικό χρόνο για σύνταξη να τον ανεβάσουν από 4.500 στις 6.000 ένσημα έτσι οι μισοί αγρότες μας και οι μισές γυναίκες δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη διότι οι περισσότεροι μένουν στα 5.000- 5.200 και βεβαίως βάζουν τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος η οποία θα κάνει μισές και θα εξαϋλώσει τις επικουρικές που δυστυχώς και αρχηγοί κόμματος τάχτηκαν υπέρ απ’ ότι διάβασα και υπό αυτή την έννοια ζητούν άμεσες περικοπές στις κύριες συντάξεις», αποκάλυψε ο κ. Μητρόπουλος.

Ζήτησε από τον υπουργό Εργασίας έχοντας ως διαπραγματευτικό όπλο το λαό, να πει στους δανειστές πως δεν αντέχει η κοινωνία άλλες περικοπές.

(Visited 1 times, 1 visits today)