Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Μητσοτάκης: Αναγκαία η ουσιαστική ανανέωση της ΝΔ

«Δεκάδες αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία πορεία ειρήνης. Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία, έχει μόνο το χρώμα του αίματος»

mitsotakis

Από τον Έβρο απ΄όπου περιοδεύει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε την ανάγκη ουσιαστικής ανανέωσης του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ευτυχής που θα έχει την ευκαιρία να διανύσει όλο το μήκος και πλάτος του νομού, να συναντηθεί με απλούς νεοδημοκράτες από την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο έως την Αλεξανδρούπολη και να συζητήσουν την κοινή τύχη της παράταξης.

«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της».

Εκτίμησε πως μόνο μέσα από μια γενναία και δυναμική ανανέωση, η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να ξαναβρεί τη θέση που της αξίζει. «Και η θέση που της αξίζει δεν είναι άλλη από το να είναι στην κορυφή και να ν έχει στα χέρια της την τύχη της διακυβέρνησης της χώρας» πρόσθεσε.

Εξάλλου εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία.«Δεκάδες αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία πορεία ειρήνης. Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία, έχει μόνο το χρώμα του αίματος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By