Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εντολή διαπραγμάτευσης όχι χρεοκοπίας

«Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γι” αυτό ελπίζω ότι, έστω και την ύστατη στιγμή, η κυβέρνηση θα αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης που έχει απέναντι στον ελληνικό λαό»

bakogianni

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οποιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία και μάλιστα συνειδητά».

«Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γι” αυτό ελπίζω ότι, έστω και την ύστατη στιγμή, η κυβέρνηση θα αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης που έχει απέναντι στον ελληνικό λαό. Οι Έλληνες έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ την εντολή να διαπραγματευτεί, αλλά όχι να χρεοκοπήσει τη χώρα», υπογράμμισε.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση στάσης πληρωμών. «Εάν αυτή η στάση πληρωμών μεταβληθεί σε χρεοκοπία, τότε το μέλλον τριών γενεών Ελλήνων θα έχει υποθηκευτεί». 

Αναφορικά με τα σενάρια εκλογών, υπογράμμισε ότι αν γίνουν εκλογές αυτή τη στιγμή, «αυτές θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας. Όσο για τη ΝΔ, έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει ταχύτατα να προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο και φοβούμαι ότι αυτή τη στιγμή δεν προετοιμάζεται».

By