Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020

Mr. Pengu: To app που σας λύνει τα χέρια

O Mr. pengu, είναι μια καινοτόμα και πρωτότυπη ιδέα, που σας λύνει τα χέρια και θα είναι κοντά σας τέλη Μαρτιού.

H MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD με έδρα την Κύπρο είναι έτοιμη να εισαχθεί στο χρηματηστήριο, τα penguins έχoυν σκοπό να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε ιδιώτη ή επιχείρηση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, απαλλάσσοντάς τους από την ταλαιπωρία της αναμονής στις ουρές των καταστημάτων, δίνοντάς τους την ευκαιρία αποφυγής του μποτιλιαρίσματος και της κυκλοφοριακής κίνησης.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες τους σας λύνουν τα χέρια εύκολα και γρήγορα με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Εσείς παραγγέλνετε από mini market, φαρμακείο, κάβα, κρεοπωλείο, μανάβικο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, φωτογραφείο ακόμη και pet shop αυτό που θέλετε και ο ΜΡ. PENGU τα φέρνei στο χώρο σας μέσα σε 15-20 λεπτά.

Επιπλέον, o Mr. Pengu παρέχει μεταφορά φακέλων, βιβλίων από και προς το λογιστή σας, αποστολή λουλουδιών και δώρων σε αγαπημένα σας πρόσωπα κ.α. καθώς και ενοικίαση οχήματος με την θπηρεσια Mr. Pengu Go

Εξάλλου, αν κάτι καλό έφερε η οικονομική κρίση στη χώρα είναι οι νέες επιχειρηματικές ιδέες που προκύπτουν από τις καινούργιες ανάγκες της ελληνικής καθημερινότητας. Ωστόσο, πολλοί θα θυμούνται ότι στην μετακατοχική Ελλάδα οι πλούσιες ηλικιωμένες κυρίες ζητούσαν από τα παιδιά της γειτονιάς να τους κάνουν τα θελήματα, να τους αγοράσουν περιοδικά ή τα φάρμακα και έτσι έβγαζαν ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Αρκεί όμως το επιχειρηματικό δαιμόνιο εν μέσω κρίσης για να επιστρέψει αυτή η «συνήθεια» χρόνια μετά υπό την μορφή μιας πραγματικά επιτυχημένης επιχείρησης.

Ο Mr. Pengu πηγαίνοντας τόσο γρήγορα στο χρηματηστήριο θέτει τον πήχη πολύ ψηλά και τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή πάνω του.


Διαβάστε έδω για τον Mr. Pengu:

1. Mr. Pengu: Aνακαλύψτε το Uber του Delivery http://www.thepaper.gr/?p=379065

2. Mr PenguGo – Enjoy the town http://www.thepaper.gr/?p=379600

O χρόνος βοηθάει την ανθρωπότητα να πλησιάσει σε μια κατάσταση απόλυτης ευκολίας.


MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD

41.Themistokli Dervi str.
Hawaii Nicosia Tower
4th floor
1066,Nicosia,Cyprus

www.mrpengu.com

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο [email protected]

By