Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Mr PenguGo – Enjoy the town

Κάποιες φορές το να κάνεις την ζωή σου πιο πρακτική δεν απαιτεί χρόνο, χρήμα και χρονοβόρες σκέψεις… κάπως έτσι αποφασίσαμε στα πλαίσια του Mr Pengu (που σας έχουμε αναλύσει εδώ) να εντάξουμε τα και τα Penguins στο νέο μας Project.

Όσο και να εξελιχτούν τα ΜΜΜ δεν θα μπορέσουν ποτέ να φέρουν τον επιβάτη στον τελικό του προορισμό και πάντα θα χρειάζεται έναn Mr Pengu να τον πάει παρακάτω

Τι είναι το Μr PenguGo;

Tα Penguins συνδυάζουν πολλά πράγματα μαζί, και είναι μια πρωτοπορία που δεν έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα στην Αθήνα.

Είναι εμπνευσμένα από τα ποδήλατα όμως με δυνατότητες που αυτά δεν έχουν. Είναι ηλεκτρικά πατίνια με μπαταρία και με τεράστια δύναμη, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με μια φόρτιση (από τον πάροχο) αυτά μπορούν να κάνουν διαδρομές έως και 20 χιλιόμετρα και μάλιστα σε χρόνο αντίστοιχο με ένα scooter και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια αφού τα πατίνια μας έχουν προδιαγραφές ασφαλείας.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο στην Αμερική κι ενδεικτικά μόνο σε Atlanta, Austin, Charlotte, Denver, Nashville, LA, Miami, Santa Monica, San Diego, San Francisco.

Πως μπορώ και γιατί να το χρησιμοποιήσω;

Στην ουσία μπορείς να πας όπου θες με μια ελάχιστη χρέωση, χωρίς να μπλεχτείς στην κίνηση, με έναν 100% πράσινο τρόπο (ναι ας σκεφτούμε και το περιβάλλον κάποια στιγμή) και ακριβώς στο σημείο που επιθυμείς.

Τα κλείνεις από το κινητό σου από την εγαρμογή του Mr. Pengu, τα παραλαμβάνεις από το σπίτι σου,το γραφείο σου ή όπου αλλού θες και τα χρησιμοποιείς με την ώρα πλέον της πάγιας χρέωσης.

Με μία κουβέντα είναι τα δίτροχα UBER χωρίς τον οδηγό

Για παράδειγμα αν μένεις στους Αμπελόκηπους και θες να πας στο Κολωνάκι πρέπει ή να πάρεις ταξί ή να πάρεις 2 λεωφορεία τα οποία είναι πολύ πιθανόν να μην σε αφήσουν ακριβώς στο σημείο που θες.

Οχι πια, γιατί νοικιάζοντας ένα penguin μπορείς να είσαι On time και ακριβώς στο σημείο που θες , χωρίς να σε περιορίζει το ωράριο λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς και η κίνηση που θα συναντήσεις.

Θα έχουμε την ευκαιρία να σας πούμε ακόμα πολλά, όπως ότι ο MrPengu δεν θα κάνει μόνο πιο εύκολη την ζωή μας μιας και μπαίνει δυνατά στον χώρο του all delivery αλλά θα δώσει και μια ακόμα urban πινελιά στην Αθήνα.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι, δεδομένης της ευκαιρίας, οι άνθρωποι θα επιλέξουν ευτυχώς δύο τροχούς πάνω από τέσσερις, ειδικά όταν πρόκειται για συντομότερα ταξίδια.

Τα μικρά οχήματα αλλάζουν το τοπίο της αστικής διαμετακόμισης, καθώς οι πόλεις αγωνίζονται με το πώς ρυθμίζουν την ταχέως μεταβαλλόμενη τεχνολογία.

Η εφαρμογή του Mr Pengu βρίσκεται υπό δοκιμή beta και σύντομα θα είναι κοντά σας

Διαβάστε εδώ για την εφαρμογή του Mr Pengu

Για παραπάνω πληροφορίες στείλτε μας email: [email protected]

Stay Tuned for more

Skip the Traffic, Share Feeling. 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By