Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Μυτιλήνη: Ανήλικος χωρίς δίπλωμα μηχανής παρέσυρε δυο αστυνομικούς

Το να βρεθεί νεαρός με μοτοσικλέτα ή μοτοποδήλατο που να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης στη Μυτιλήνη, είναι από σπάνιο ως… αδύνατο όπως προκύπτει από τους συνεχείς ελέγχους της Τροχαίας. Ένας ανήλικος, όμως, έφτασε στο σημείο να τραυματίσει αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει!

Ο 16χρονος Έλληνας έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας Μυτιλήνης, αλλά αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο σήμα που του έκαναν οι τροχονόμοι να σταματήσει για έλεγχο και… έπεσε πάνω τους! Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει ελαφρά δύο αστυνομικούς και να τραυματιστεί και ο ίδιος!

Ο ανήλικος, που δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Όμως, στη Μυτιλήνη συνελήφθη και άλλος ένας ανήλικος που οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Αυτοί, όμως, δεν ήταν οι μόνοι που πιάστηκαν να οδηγούν μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα οδήγησης στη Μυτιλήνη! Από τους ελέγχους της Τροχαίας, σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος άλλων πέντε οδηγών ηλικίας 19, 18, 22, 19 και 30 χρόνων που παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

By