Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Νέα κόντρα στη Βουλή για τον Ρωμανό

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

vouli

Νέα κόντρα για το Νίκο Ρωμανό ξέσπασε στη Βουλή με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι τον οδηγούν στο θάνατο και τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναφέρει ότι πρόκειται για ποινικό κρατούμενο και να λέει ότι γίνεται πολιτική εκμετάλλευση για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Δεν έχετε το δικαίωμα να θυσιάσετε το Νίκο Ρωμανό, έχετε την δυνατότατα και την υποχρέωση να του δώσετε εκπαιδευτική άδεια και να σώσετε την ζωή του, αν το κάνετε ίσως σώσετε και την ψυχή σας», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ο Π. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «κάποια σκοτεινά κέντρα αναζητούν την ανωμαλία γιατί δεν βολεύονται από τις προοδευτικές, ριζοσπαστικές εξελίξεις που έρχονται και θέλουν να τις ανακόψουν».

Απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι ο Νίκος Ρωμανός είναι «ποινικός καταδικασθείς εγκληματίας» για μια κολάσιμη πράξη που δεν έχει δείξει καμία διάθεση για μεταμέλεια και ως εκ τούτου κρίθηκε από το αρμόδιο συμβούλιο ότι δεν δικαιούται άδειας.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ψηφοθηρική εκμετάλλευση του θέματος και εξέφρασε την ευχή να μην πάθει κάτι. «Υπεύθυνοι αν συμβεί κάτι είναι όποιοι του φουσκώνουν τα μυαλά κι εσείς θα είστε υπεύθυνοι», είπε.

«Ρίχνετε λάδι στη φωτιά και αυτό δεν υπηρετεί ομαλότητα», είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By