Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Νέες εξαγορές για την INFORM LYKOS Ρουμανίας

Σε πορεία εδραίωσης ως στρατηγικό συνεργάτη στον τομέα του ‘digital transformation’ βρίσκεται η INFORM LYKOS Ρουμανίας μετά την ανακοίνωση εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών δύο εταιριών.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε εταιρία στο πλαίσιο της συνεχόμενης προσπάθειας της για ανάπτυξη στον χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των εταιρειών SISTEC NEXT DOCS και SISTEC CONFIDENTIAL

Συγκεκριμένα η INFORM LYKOS Ρουμανίας εξαγόρασε το 65,07% της SISTEC NEXT DOCS S.R.L. και το 65,45% της SISTEC CONFIDENTIAL S.R.L.

Η νέα αυτή σημαντική επένδυση (δεύτερη κατά σειρά μέσα στο 2019) αποτελεί μέρος της στρατηγικής της INFORM για την ενδυνάμωση της θέσης της στον χώρο των υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού στην αγορά της Ρουμανίας.

Η διεύρυνση της πελατειακής βάσης καθώς και η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου λύσεων μέσω της προσθήκης υπηρεσιών όπως Document Flow Automation (nextFLOW), Digital Archiving (nextDIGITAL), Physical Archiving (nextARCHIVE) και Collection-Distraction & Recycling of Physical Documents (nextSTRIP), θα προσφέρουν στην εταιρία και στους πελάτες της προστιθέμενη αξία και λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Ο κ. Μανώλης Κόντος, Διευθύνων Σύμβουλος της INFORM Ρουμανίας, δηλώνει: Είμαστε ικανοποιημένοι από την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς. Η συγκεκριμένη εξαγορά μας εδραιώνει ως στρατηγικό συνεργάτη για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα του ‘digital transformation’

(Visited 1 times, 1 visits today)
By