Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η Νανά Καραγιάννη

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Θήρας στην Κυψέλη βρέθηκε η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Την βρήκε συγγενικό της πρόσωπο που την αναζήτησε καθώς δεν είχε νέα της αρκετές ώρες. Ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση  η Νανά Καραγιάννη κατέληξε από παθολογικά αίτια – πιθανόν καρδιακή ανακοπή – αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα καθοριστούν μετά την νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.

Λίγες μέρες πριν είχε νοσηλευτεί ξανά σε νοσοκομείο από το οποίο έλαβε εξιτήριο.

Η νευρική ανορεξία και το διαρκές παιχνίδι με τον θάνατο  

Η Νανά Καραγιάννη έπασχε τα τελευταία 9 χρόνια από νευρική ανορεξία και είχε πολλές φορές φτάσει πολύ κοντά στον θάνατο.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στην εντατική με με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Αμέσως μετά είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Down Town, αποκαλύπτοντας όσα ένοιωσε όταν επανήλθε από το κώμα.

«Έφτασα στον θάνατο…Δεν μπορείς να φανταστείς πως ήμουν. Οροί στον λαιμό και στα χέρια, καθετήρες κ.α. Όταν ξύπνησα από το κώμα – για πολλές ημέρες – δεν με άφηναν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Ήμουν φρικιό, ήταν δύσκολη η επικοινωνία με τους γύρω μου, είχα τρελούς πόνους και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι, όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω» διηγείται η γνωστή δημοσιογράφος και συνεχίζει:

«Γύρισα και είπα στον εαυτό μου: «Αποκλείεται να τη βγάλεις καθαρή». Όλη την ώρα κοίταζα τον κόσμο γύρω μου και έκλαιγα. Αισθανόμουν φρικτά και απαίσια. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Όλες οι προηγούμενες νοσηλείες μου στα νοσοκομεία ήταν «πικνικ» μπροστά στην Εντατική. Πήγαινα κάθε φορά στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν: »Μου έβαλαν ορό, μου έκαναν και μια ενυδάτωση, τέλεια» Αυτή τη φορά όμως τρομοκρατήθηκα. Πήγα και ήρθα, πως το λένε αλλιώς» έλεγε η Νανά Καραγιάννη.

Ενα χρόνο μετά η πρόβλεψη της « αποκλείεται να της βγάλεις καθαρή» δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τραγικό τρόπο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By