Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2019

Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Το μοντέλο που τρέλανε την Κίνα στο «Όλα Πρώτη Φορά» (βίντεο)

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, το διάσημο μοντέλο από την Ελλάδα που διαπρέπει στο εξωτερικό ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ant1 «Όλα Πρώτη Φορά» με το Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού

nek01

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα Έλληνα ο οποίος έφυγε από τη χώρα μας και μεγαλούργησε στο εξωτερικό και μάλιστα σε μία τεράστια αγορά όπως η Κίνα, όπου είναι πολύ δύσκολο να εδραιωθεί κάποιος και να επιτύχει. Ας μην ξεχνάμε ότι η Κίνα έχει 1,5 δισεκατομμύριο πληθυσμό.

Το γνωστό μοντέλο άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Ασία πριν από περίπου 8 χρόνια. Ήταν λίγο πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση στη χώρα μας.

nek2

«Κάνω γύρω στα 11 διαφημιστικά το χρόνο. Είναι μία τεράστια αγορά αλλά δεν είναι και εύκολα τα πράγματα γιατί υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, πολλά μοντέλα…» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «συνολικά δουλεύω 14 χρόνια. Στην Ελλάδα προ κρίσης είχα κάνει τα πάντα. Περιοδικά, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, διαφημιστικά και ξαφνικά νιώθεις ότι φτάνει η καριέρα σου σε ένα τέλμα. Και θες να κάνεις και άλλα πράγματα. Έτσι, πήγα στην Κωνσταντινούπολη, μια πολύ καλή μου φίλη η Μπέτυ Κουράκου με πήγε εκεί, όπου υπήρξα πάλι πρωτοπόρος ανοίγοντας την αγορά στους Έλληνες πριν από περίπου 11 χρόνια. Στην Κωνσταντινούπολη έκανα τις διασυνδέσεις μου και το επόμενο βήμα ήταν η Κίνα».

nek3

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, το κίνητρο για να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να φύγει στο εξωτερικό ήταν τα χρήματα. Την ίδια στιγμή, μίλησε για τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην Κίνα και τη συνέπεια στις πληρωμές των εργαζομένων, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει στη χώρα μας. Βέβαια, όπως σημείωσε τα ωράρια εργασίας είναι εξαντλητικά και οι συνθήκες εργασίες δύσκολες.

nek4

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που έζησε στην Ινδία, όπου και εκεί παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως είπε χαρακτηριστικά «η Ινδία μου άλλαξε τη ζωή» και πρόσθεσε ότι «βλέπεις συνέχεια χαμογελαστούς ανθρώπους, υπάρχει πολλή θετική ενέργεια και καλοσύνη».

Μιλώντας για τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί τόνισε: «Στην Ινδία συνεργάστηκα με την Γκάουρι Χαν, τη μεγαλύτερη παραγωγό του Bollywood. Επίσης συνεργάστηκα με την Maria Grazia Cucinotta, παραγωγό – ηθοποιό, κορίτσι του James Bond και Miss Ιταλία. Αλλά φυσικά και πολλούς άλλους».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νεκτάριου Κυρκόπουλου στο «Όλα Πρώτη Φορά»:


Μερικές φωτογραφίες από διαφημιστικά του διάσημου μοντέλου στην Κίνα:

ne1

ne2

By