Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Oυγγαρία: Τη νίκη του κόμματός του στις εκλογές, ανήγγειλε ο Βίκτορ Ορμπάν

«Δεν ήταν απλά μια περίεργη νίκη. Έχουμε επιτύχει μια συνολική νίκη, την σημασία της οποίας δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως απόψε», δήλωσε ο Ορμπάν

Hungarian Prime Minister Viktor Orban gi

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, ανακοίνωσε την νίκη του κόμματός του στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή, λέγοντας ότι η ψηφοφορία έδειξε πως η Ουγγαρία είναι το πιο ενωμένο έθνος στην Ευρώπη. Ο Ορμπάν δήλωσε πως το αποτέλεσμα δείχνει την υποστήριξη του λαού στην πολιτική της κυβέρνησής του για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την στήριξη των οικογενειών και τη μάχη για την εθνική κυριαρχία, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.

«Δεν ήταν απλά μια περίεργη νίκη. Έχουμε επιτύχει μια συνολική νίκη, την σημασία της οποίας δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως απόψε», δήλωσε ο Ορμπάν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που είχε οργανωθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του, Fidesz. Τόνισε ότι οι ψηφοφόροι απάντησαν όχι στο μίσος και όχι στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Επιβεβαίωσαν ότι η θέση της Ουγγαρίας βρίσκεται εντός της ΕΕ, αλλά μόνο εάν υπάρχει μια ισχυρή εθνική κυβέρνηση», δήλωσε ο Ορμπάν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By