Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020

Ο Κρανιδιώτης θέλει Μεϊμαράκη για προεδρία ΝΔ

«Εγώ θα ήθελα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να πάρει μια πρωτοβουλία να ανακοινώσει επιτέλους την υποψηφιότητά του, να λειτουργήσει ενωτικά διότι βλέπω ότι κάποιοι επιδιώκουν μια πόλωση με επιθέσεις υβριστικές και το θεωρώ κακό αυτό

meimarakis

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η οποία κατά τον ίδιον πρέπει να εκδηλωθεί το συντομότερο, εξέφρασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Επικοινωνία 94 FM.

«Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές και ελεύθερες. Δεν μπορείς να τις απαγορεύσεις, αν κάποιοι μπορέσουν και συγκεντρώσουν και τις απαραίτητες υπογραφές, δικαίωμα τους να το κάνουν. Απλώς θα πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυνειδησία από όλους, δηλαδή ο καθένας να ξέρει να μετράει το μπόι του και να λαμβάνει υπόψη του κάποιους άλλους παράγοντες. Θέλει μια προσοχή να μην εκφυλιστεί η διαδικασία», είπε σχολιάζοντας την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.

«Εγώ θα ήθελα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να πάρει μια πρωτοβουλία να ανακοινώσει επιτέλους την υποψηφιότητά του, να λειτουργήσει ενωτικά διότι βλέπω ότι κάποιοι επιδιώκουν μια πόλωση με επιθέσεις υβριστικές και το θεωρώ κακό αυτό», σημείωσε ο κ. Κρανιδιώτης, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο κ. Μεϊμαράκης όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι ο μόνος που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης, με βάση και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε: «Toν έχω επαινέσει για τη δουλειά του στο υπουργείο, για την εργατικότητά του, όμως υπάρχουν κάποια θέματα ύφους, τρόπου».

By