Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει κάθε μεταγραφικό σενάριο

Σε διάψευση των μεταγραφικών σεναρίων που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ προχώρησαν οι ερυθρόλευκοι.

thumbnailΑπό πλευράς της πειραϊκής ΠΑΕ τονίζεται ότι δεν ισχύει τίποτα απ΄όσα γράφτηκαν στον Τύπο περί ενδιαφέροντος για Μεξές, Ζινιάκ, Αγιού ή άλλου παίκτη, διότι απλά δεν υπάρχει καμία κινητικότητα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Πηγές του Ολυμπιακού επανέλαβαν ότι εκκρεμεί τις προσεχείς ημέρες μία σύσκεψη των υπευθύνων με τη συμμετοχή του Βίτορ Περέιρα, κατά την οποία ο Πορτογάλος τεχνικός θα ορίσει στόχους. Και μέχρι αυτή τη μεταγραφική σύσκεψη δεν υπάρχει κανένα θέμα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σχετικά με την απόκτηση οιουδήποτε ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη επίσημη αγωνιστική του υποχρέωση, το ματς πρωταθλήματος στα Ιωάννινα δηλαδή, άρχισε σήμερα το απόγευμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Περέιρα επέστρεψαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και έκαναν προπόνηση, ρίχνοντας το βάρος στην κατοχή της μπάλας και τη σωστή κυκλοφορία αυτής. Έκαναν και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Μέσα στις επόμενες μια-δυο ημέρες αναμένεται να επιστρέψουν στο Ρέντη όλοι οι διεθνείς, οι οποίοι απουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και έτσι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει ξανά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην φυσικά των τραυματιών.

Οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ και Μανιάτης συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Στρέζος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By