Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Στήβεν Τζέραρντ – [Εικόνες]

Η συγκίνηση για την αποχώρηση του Στήβεν Τζέραρντ από το ποδόσφαιρο δε σταματάει μόνο στο νησί. Ο Στίβι Τζι έχει πολλούς θαυμαστές και στη  Ελλάδα αλλα και καλές σχέσεις με τους ερυθρόλευκους με τους οποίους η ομάδα της καρδιάς του, η Λίβερπουλ,  συνδέεται με μεγάλη και βαθιά φιλία.

«Έχεις κι εσύ μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, Στίβεν Τζέραρντ», γράφουν οι «ερυθρόλευκοι» θυμίζοντας τη δήλωση του θρυλικού αρχηγού της Λίβερπουλ, ο οποίος είχε πει πως «… είμαι κι εγώ φίλος του Ολυμπιακού. Είναι μια από τις ομάδες μου», μετά από μια φιλική αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Λίβερπουλ.

Παρά το γεγονός ότι ο Τζέραρντ είχε πετύχει το γκολ που άφησε τον Ολυμπιακό εκτός των «16» του Champions League (3-1), στο τελευταίο ματς των ομίλων τη σεζόν 2004-05 (τη χρονιά που οι «κόκκινοι» έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου), είναι στα πρόσωπα με μεγάλη αποδοχή στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Άλλωστε είχε βραβευτεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο φιλικό της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 όταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε κάνει και μια μεγάλη δωρεά ύψους 100.000 λιρών στο ίδρυμα «Steven Gerrard», το οποίο βοηθάει μικρά παιδιά.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)