Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Ο Ρομπερ Πιρές και η γυναίκα του γυμνή στη Μύκονο

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής επισκέπτεται τη χώρα μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι και μαζί του έρχεται και η γυναίκα του Τζέσικα

095757

η… γυμνή αλήθεια της ελληνικής καταγωγής συζύγου του Ρομπέρ Πιρές, Τζέσικα Λεμαρί, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, αφού το ζευγάρι πέρασε κάποιες από τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο.

Το ζεύγος Πιρές βρέθηκε στο νησί των ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, που είναι πρώην μοντέλο, εντοπίστηκαν στην Ψαρρού να «λιάζονται». Οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί κάνοντας ερωτικά παιχνιδάκια μέσα στο νερό, έβγαλαν αρκετές selfies και γενικά έδειχναν να το απολαμβάνουν αποδεικνύοντας πως στην περίπτωσή τους ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα.

Μετά την βουτιά στα καταγάλανα νερά, παρήγγειλαν αφρώδη οίνο τον οποίο απόλαυσαν αραγμένοι στις ξαπλώστρες τους. Καθ” όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, τα ανδρικά βλέμματα ήταν στραμμένα στην εντυπωσιακή Jessica. Η Γαλλίδα καλλονή, με κοντό μαλλί και μονόχρωμο bikini-φωτιά, έδειξε την ακαταμάχητη πλευρά του εαυτού της αλλά και τις υπέροχες αναλογίες της που δεν άφησαν κανένα αρσενικό αδιάφορο.

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)