Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Τσίπρας πίνει μπύρες με το Διευθύνων Σύμβουλο της Bild! (φώτο)

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε κοινή παρέα στις Βρυξέλλες

tsipras ypourgiko

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σε κοινή παρέα στις Βρυξέλλες με το αφεντικό του ομίλου στον οποίο ανήκει και η γερμανική εφημερίδα Bild, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά και ήπιε μπύρες!

«Νέα επίθεση της Bild στον ΣΥΡΙΖΑ» είναι ο τίτλος που έχει γραφτεί πολλάκις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια. Η γερμανική εφημερίδα αποτελούσε και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πολέμιους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να πιει… μια μπύρα με το αφεντικό του ομίλου στον οποίο ανήκει και η Bild! Ο λόγος για τον Mathias Döpfner, CEO του εκδοτικού οίκου «Axel Springer SE».

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα στην Γερμανία, στο οποίο μεταξύ άλλων ανήκει και η εφημερίδα Bild, που μόνο… φιλική διάθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη χώρα δεν έχει!

Το κλίμα στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο εκδότης της Bild, Kai Diekmann που προφανώς ήταν στην ίδια παρέα φαίνεται ευχάριστο, ενώ παρών είναι και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Μάλιστα στις δημοσιεύσεις υπάρχουν και τα σχόλια «για μια μπύρα το βράδυ στις Βρυξέλλες» και «ευχαριστώ για ένα συναρπαστικό βράδυ στις Βρυξέλλες Αλέξη Τσίπρα»!

Δείτε τις φωτογραφίες:

By