Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2019

Ο Τζέιμς Μποντ «οικολόγος»: Ηλεκτρική η Αστον Μάρτιν του στη νέα ταινία

Η αξία της φτάνει τα 220.000 ευρώ – Τον Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα

Δεν θα μπορούσε κανείς να συνδέσει τις ταινίες δράσης του Τζέιμς Μποντ με τις ατέλειωτες πτήσεις, τις εκρήξεις, τα όπλα με την προστασία του περιβάλλοντος, φαίνεται όμως πως οι αρμόδιοι σκέφτονται να κάνουν κάτι γι” αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θρυλικός μυστικός πράκτορας στην νέα ταινία, την 25η της σειράς, θα οδηγεί μια ηλεκτρική Αστον Μάρτιν!

Η αξία του αυτοκινήτου υπολογίζεται πως θα φτάνει τα 220.000 ευρώ.Πρόκειται για μία Aston Martin Rapide E, ένα από τα μόλις 155 αυτοκίνητα αυτού του τύπου που έχει κατασκευάσει η βρετανική εταιρεία.

Η Αστον Μάρτιν είναι το αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ από το 1964, όταν ο Σον Κόνερι ως 007 οδήγησε μια DB5 στον «Χρυσοδάκτυλο».

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας υπολογίζεται να γίνει περίπου έναν χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2020.

Πρωταγωνιστής θα είναι – για τελευταία φορά – ο Ντάνιελ Κρεγκ. Για τον ρόλο του κακού, βασικός υποψήφιος είναι ο μόλις βραβευμένος με Όσκαρ για τον ρόλο του ως Φρέντι Μέρκιουρι, Ράμι Μάλεκ.

By