Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2020

Ολάντ: Πενήντα άνθρωποι βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου

Δεν θα υποκύψω σε καμία απειλή. Έχουμε μια μακρά μάχη μπροστά μας.

oland

Ο Γάλλος πρόεδρος, σε δηλώσεις του, μίλησε για 50 τραυματίες που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου, για να ικανοποιήσουν τη σκληρότητα ενός ανθρώπου: «Υπάρχουν 50 ακόμη άνθρωποι ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Μεταξύ των θυμάτων είναι Γάλλοι πολίτες αλλά και αλλοδαποί, που ήρθαν από άλλες ηπείρους. Ακομα, υπάρχουν και μικρά παιδιά, που πήγαν να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα με τις οικογένειές τους, οι οποίες επλήγησαν για να ικανοποιήσουν την σκληρότητα ενός ατόμου ή μιας ομάδας».

Επίσης τόνισε ότι δεν θα υποκύψει σε καμία απειλή λέγοντας χαρακτηρηστικά: «Έχουμε μια μακρά μάχη μπροστά μας γιατί έχουμε ένα εχθρό που θα συνεχίσει να πλήττει όλους τους λαούς και τις χώρες που έχουν ως θεμελιώδη αξία της ελευθερία», και συνέχισε: «Πρέπει να βασιστούμε σε όλο τον κρατικό μηχανισμό σε αυτή τη μάχη. Θα συνεχίσουμε να έχουμε υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης και θα χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε απαραίτητο μέτρο για να τα καταφέρουμε. Η Νίκαια και η Γαλλία θα βγει πιο ισχυρή, παρά τα όσα πιστεύουν οι εχθροί».

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς για την υπεράνθρωπη προσπάθεια να σώσουν ζωές, ενώ μίλησε και για τις δυνάμεις ασφαλείας καιτην προσπάθεια που καταβάλουν: «παρά την κούραση των τελευταίων μηνών από τις συνεχείς επιθέσεις, είναι εδώ και δείχνουν τη δική τους δυναμική. Κινητοποιήθηκαν αμέσως για να εξουδετερωθεί ο δολοφόνος, γι΄αυτό και είναι η υπερηφάνεια της Γαλλίας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By