Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ξέσπασε «Πόλεμος» για τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης

Δημοσιεύματα που θέλουν τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης να ανήκουν σε εταιρεία συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει «Πόλεμος» μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του «One» η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων (στην οποία ιδιοκτήτης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη), έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης, μέσω της εταιρείας με την ονομασία VIALAND Α.Ε.

Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την ΠΑΕ Ξάνθης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By