Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020

Το ΠΑΜΕ τα έβαλε με… την Αντζελίνα Τζολί

Ενοχλημένο από τη δημοσιότητα της προληπτικής μαστεκτομής της Τζολί εμφανίζεται το ΠΑΜΕ, ενώ θέτει ως πρότυπο τις γυναίκες που «όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές».

Angelina Jolie 02Σε ανακοίνωση για το θέμα της διπλής μαστεκτομής που έκανε προληπτικά η Αντζελίνα Τζολί και την δημοσιογραφική του έκταση προέβη το ΠΑΜΕ.

Στην ανακοίνωση του το συνδικαλιστικό όργανο που πρόσκειται στο ΚΚΕ, ασκεί σκληρή κριτική στους δημοσιογράφους  για τη δημοσιότητα της υπόθεσης και επισημαίνει ότι πρότυπα θαυμασμού είναι άλλες καρκινοπαθείς «αγωνίστριες για τις οποίες η αστική τάξη και οι κολαούζοι νιώθουν μίσος», ενώ χαρακτηρίζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως «αστικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».

By