Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Παναθηναϊκός: Καλύπτει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος

Πρόκειται ουσιαστικά για μια κίνηση «καλής θέλησης», προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να ολοκληρωθεί το «deal» για τη μετάβαση του Παναθηναϊκού στη νέα εποχή

Να καθησυχάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι το «deal» με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα προχωρήσει, επιδιώκει ο Γιάννης Αλαφούζος, με γραπτή δήλωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει, θα δεσμευτεί ο ίδιος για την κάλυψη των 20 εκατ. ευρώ της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Στην ίδια γραπτή δήλωση, αναφέρεται στις αλλεπάλληλες συζητήσεις που είχε με την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία και τις κινήσεις που έχουν γίνει για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ. Επίσης, τονίζει πως όλα θα γίνουν πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, ενώ υπογραμμίζει πως στηρίζει τη μεταβίβαση της ομάδας και ότι από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει 50 εκατ. και πλέον από την προσωπική του περιουσία.

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση έχει ως εξής:

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ. Όλα αυτά, διαυγή και συγκεκριμένα, δηλώνουν περίτρανα την απόλυτη πρόθεση του κ. Αλαφούζου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την μετάβαση στη νέα εποχή. Τα πλέον των €50εκ, από την προσωπική του περιουσία, που από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής κακεντρεχείς οι οποίοι μονίμως κινδυνολογούν.

Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By