Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Παντρεύεται η Δούκισσα Νομικού: Το νυφικό και οι ετοιμασίες για τον γάμο

Μια από τις σημαντικότερες μέρες για την Δούκισσα Νομικού και τον σύντροφο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, έφτασε. Το ερωτευμένο ζευγάρι, σήμερα θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία στενών συγγενών και λίγων φίλων στην Μύκονο.

Η Δούκισσα Νομικού όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν συνεχώς στο αεροδρόμιο για να ταξιδεύει στο νησί των Ανέμων για να διευθετήσει όλα τα θέματα του γάμου και αμέσως να επιστρέφει για την παρουσίαση του SYTYCD. Μάλιστα, ακόμη και χθες, μια μέρα πριν από τον γάμο της βρέθηκε στην Αθήνα για την παρουσίαση του show. Στην έναρξη, οι συμμετέχοντες του SYTYCD ετοίμασαν στην Δούκισσα μια έκπληξη. Χόρεψαν το Γαμήλιο Πάρτι των Locomondo, προκαλώντας τα δάκρυα της.

Η παρουσιάστρια, χθες, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια είναι τα συναισθήματα της λίγες ώρες πριν από τον γάμο και να μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της: «Η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτό το τρέξιμο δεν έχω προλάβει να το πολυσυνειδητοποιήσω ότι ναι, αύριο παντρεύομαι. Τόσο καιρό το περίμενα, τόσο καιρό κάνω όλες αυτές τις προετοιμασίες και τώρα η στιγμή έφτασε! Έχω αγωνία. Αλλά είμαι ταυτόχρονα απίστευτα ευτυχισμένη. Σκέφτομαι μόνο τη στιγμή που θα φτάσω στην εκκλησία και θα τον δω να με περιμένει. Τίποτα άλλο.», έγραψε στο Dutchesss Daily.

Η Δούκισσα πριν από τον γάμο, φρόντισε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα, μοιράστηκε μέσω του blog της όλα όσα πρέπει να κάνουν στα μαλλιά τους οι γυναίκες την μέρα του γάμου. Η ίδια, δημοσίευσε μια εικόνα από το κομμωτήριο.

Το νυφικό της αναμένεται να είναι παραμυθένιο και να της ταιριάζει απόλυτα, καθώς θα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη με την οποία συνεργάστηκε πολλές φορές. Οι δύο γυναίκες διατηρούν και φιλικές σχέσεις.

Όπως αποκάλυψε η Δούκισσα, δεν χρειάστηκαν πολλά ραντεβού για να καταλήξουν στο νυφικό που θα φορέσει.

Έτσι, όλα είναι έτοιμα! Η Δούκισσα σε λίγες ώρες θα γίνει η κυρία Θεοδωρίδη. Ο γάμος θα γίνει στην οικεία της οικογένειας του γαμπρού στον Άγιο Γιάννη και αμέσως μετά θα ακολουθήσει πάρτι στο Πάνορμο.

Τα μαλλιά της νύφης θα επιμεληθεί ο Παντελής Τουτούνζης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By