Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

ΠΑΟΚ: Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ σήμερα (16/3) το μεσημέρι, με τον Ιβάν Σαββίδη να συμμετέχει μέσω Skype, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να ζητάει τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία παικτών και επιτελείου από τον κορονοϊό.

Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ, στην οποία συμμετείχε μέσω Skype. Ο ισχυρός άνδρας του “δικεφάλου του Βορρά”, καλωσόρισε τον Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και κατόπιν προχώρησε σε μία σειρά από επισημάνσεις.

Συγκεκριμένα τόνισε πως προτεραιότητα όλων θα πρέπει να είναι η υγεία των στελεχών και των εργαζομένων στην ΠΑΕ, ενώ ζήτησε να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί αυτό.

Τέλος αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση, ζήτησε να μεταφερθεί στους παίκτες πως πρέπει να τηρήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου, ενώ ζήτησε να προχωρήσουν και κάποια θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, μιας και η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων επιτρέπει κάτι τέτοιο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By