Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

ΠΑΟΚ: To… διπλό μήνυμα του Σαββίδη για Βιεϊρίνια και φιέστα

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» στις δύο συσκέψεις, που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέφρασε την στενοχώρια του και την ανησυχία του για τους τραυματισμούς του Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά και των άλλων ποδοσφαιριστών, όπως ο Μαουρίσιο, ο Ελ Καντουρί, ο Άκπομ και ο Ενρίκε.

Ζήτησε να γίνει η κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς ΠΑΟΚ προκειμένου να νιώσουν ασφάλεια οι ποδοσφαιριστές και να αναλόγως την περίπτωση να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να ενισχυθεί ο μηχανισμός πρόληψης και αποθεραπείας

Το δεύτερο κομμάτι που συζητήθηκε αφορούσε τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ενοχλημένος από το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε πριν από τον αγώνα στη Λάρισα και απαίτησενα μη ξαναγίνει καμία κουβέντα περίξ της ομάδας αναφορικά με φιέστες και τελετουργικά πριν κατακτηθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη και το θα πανηγυριστεί ο πρώτος τίτλος μετά από 34 χρόνια να κλέβει σκέψη και ενέργεια από ολόκληρο τον οργανισμό της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε επανειλημμένως «είμαστε ένα βήμα μακριά, όλες μας οι δυνάμεις πρέπει να είναι στο πως θα κάνουμε αυτό το βήμα…».

By