Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Περιστέρι: Αποκαλυπτικά βίντεο πριν από τη δολοφονία – Πιο κοντά στον δράστη οι Αρχές

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις που βλέπουν το φως γύρω από την υπόθεση – θρίλερ της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι.

Πιο κοντά στον εντοπισμό του δράστη φαίνεται να βρίσκονται οι αρχές, ύστερα από δύο βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Το ένα από τα δύο οπτικά υλικά απεικονίζει άνδρα, που θα μπορούσε να είναι ο δράστης, να κινείται στα στενά γύρω από την καφετέρια όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Το άλλο οπτικό ντοκουμέντο, που προστίθεται στις έρευνες των Αρχών, καταδεικνύει δύο άνδρες να φεύγουν από την περιοχή της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Εξετάζεται εάν πρόκειται για τον εκτελεστή και τυχόν συνεργό του.

Περιστέρι Είναι αυτός ο δολοφονίας στην καφετέρια του Παπαγιάννη;

Καρέ – καρέ εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην καφετέρια στο Περιστέρι.

Μέσα από τα πλάνα ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από την εικόνα του δράστη. Όπως συμπεραίνει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, πρόκειται για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, με κοντό μαλλί, ο οποίος φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα και γυαλιά ηλίου.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εντόπισαν τη σύζυγο του 25χρονου θύματος, η οποία τόνισε πως δεν είχε ιδέα για τυχόν διαφορές του συζύγου της με οποιονδήποτε.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί σε συνδυασμό με τις κινήσεις του δολοφόνου τους οδηγούν σε δύο σενάρια:

– το πρώτο θέλει να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δολοφόνου να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε η γεμιστήρα από το 9αρι πιστόλι.

– το δεύτερο αφορά μια «στημένη» εκτέλεση λόγω κάποιας οικονομικής συναλλαγής που δεν είχε καλή εξέλιξη από παράνομη δραστηριότητα όπως π.χ. η διακίνηση προσφύγων ή κατασκευή πλαστών εγγράφων.

Το σενάριο αυτό «δείχνει» η παρουσία ενός ανθρώπου που καθόταν μαζί με τον 25χρονο Τούρκο πριν τη δολοφονία του. Το άτομο αυτό είχε σηκωθεί από το τραπέζι δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση του δολοφόνου και την πισώπλατη εκτέλεση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By