Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Principote: Το καλύτερο beach club της Μυκόνου επιστρέφει

Ξεκίνησε από νωρίς η σεζόν για την περσινή πιο πολυσυζητημένη παραλία της Μυκόνου!

Ίσως ακούγεται πλεονασμός η λέξη όαση για ένα εστιατόριο στην υπέροχη παραλία του Πάνορμου στην Μύκονο αλλά αυτή η λέξη νομίζω προσδιορίζει καλύτερα από πολλές το μοναδικό σκηνικό που υπάρχει στο Principote.

O Γιώργος Παπαγεωργίου ο άνθρωπος πίσω από αυτή την επιτυχία δίνει όλο του το είναι στην παροχή της υψηλής φιλοξενίας στους επισκέπτες. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι όποια πέτρα και να σηκώσει κάποιος στην Μύκονο, ο Παπαγεωργίου είναι από κάτω.

Η επιβλητική είσοδος µε το υγρό στοιχείο προϊδεάζει για ένα mix and match elegant bohemian στυλ, µε international στοιχεία και ethnic πινελιές, που επιτυγχάνουν µια ζεν και ultra relax ατµόσφαιρα…

Το Principote είναι ένα κόσμημα, ένα bohemian chic εστιατόριο μπαρ που λειτουργεί από το πρωί έως το βράδυ στην παραλία του Πάνορμου απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό κάλλος του τοπίου λες και είναι συνέχειά του. Το σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς και δεν θυμίζει σε τίποτα τα υπόλοιπα concepts του νησιού. Κυριαρχεί το ξύλο και τα τραπέζια μεταξύ τους είναι άνετα δημιουργώντας την απόλυτη αίσθηση ζεν στον χώρο. Εντυπωσιακά ναυτικά σχοινιά, κομψοί καναπέδες και όμορφες ροτόντες με φόντο ένα από τα γοητευτικότερα παραθαλάσσια σκηνικά στο νησί.

Η Αυγερία Σταπάκη η σεφ του εστιατορίου βρίσκεται στην πιο ώριμη μαγειρική της περίοδο.

Η σεφ Αυγερία Σταπάκη προτείνει μια ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με μοντέρνες πινελιές, ενώ το σέρβις είναι πολυπληθές και αποτελεσματικό.

Tη μουσική επιμέλειται ο  Πάνος Γκεσούλης (G-Soul) , απολαμβάνει ιδιαίτερη εκτίμηση στο νησί των ανέμων, όπου περνά τα καλοκαίρια του εδώ και πολλά χρόνια κάνοντας τον κόσμο να διασκεδάζει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By