Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει θέμα Νεϊμάρ»

Εχουν μαζευτεί πολλά θέματα ανοικτά στην Μπαρτσελόνα, μεταγραφικά και διοικητικά.

Μετά την ξαφνική παραίτηση του αντιπροέδρου, Ζόρντι Μέστρε, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου στήθηκε μπροστά στα μικρόφωνα και παραχώρησε συνέντευξη τύπου, ώστε να βάλει στη θέση τους όσα μπορούν βέβαια να μπουν.

Ο πρόεδρος του club μίλησε λοιπόν για όλα τα αστέρια που ακούγονται για την ομάδα του. Ας δούμε συνοπτικά τι είπε για…

ΝΕΪΜΑΡ: «Ξέρουμε ότι θέλει να φύγει από την Παρί, αλλά και ότι η Παρί θέλει να τον κρατήσει. Οπότε, δεν υπάρχει θέμα για μας. Γενικότερα όμως δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

ΝΤΕΜΠΕΛΕ vs ΝΕΪΜΑΡ: «Θεωρώ ότι ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ και απολαμβάνω τον τρόπο που παίζει. Οποτε παίρνει την μπάλα, άπαντες είμαστε σε αναμονή ότι κάτι φοβερό θα συμβεί».

ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ: «Χθες είχαμε συνάντηση με την Ατλέτικο, για το πώς θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τη μεταγραφή. Δεν έχω κάτι περισσότερο να εξηγήσω. Οσο για την περσινή άρνησή του και ο Ανρί και ο Βίγια κάποτε αρνήθηκαν και έπειτα ήρθαν σε εμάς. Δεν με απασχολούν αυτά, έτσι είναι οι μεταγραφές».

ΝΤΕ ΛΙΧΤ: «Εχω πει από καιρό ότι ξέρω που θα παίξει την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει ακόμα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By