Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020

Προκαλεί ο Κουρουμπλής: Ας απεργήσουν οι επιστήμονες μήπως χάσουν κανά κιλό

«Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό»

kouroumblis2

Σε μια δήλωση που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων για το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού.

«Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του στη Suddeutsche Zeitung.

Το ότι μάλιστα κάνει τη δήλωσή του σε γερμανική εφημερίδα κάνει ακόμα πιο αλγεινή την εντύπωση ενός εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή στην ταβέρνα Διόνυσος στο κέντρο της Αθήνας επισημαίνοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο πλευρό του ο υπουργός Εσωτερικών έχει στο γραφείο του όμορφες γυναίκες.

Περιγράφει δε μια συνάντηση που είχε ο κ. Κουρουμπλής με μια απολυμένη του Δημοσίου στην οποία λέει «έχε ελπίδα».

Υπενθυμίζει τέλος ότι ο υπουργός Εσωτερικών είχε την πρώτη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το 2011 στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου τονίζοντας ότι ο σημερινός υπουργός και τότε προσφάτως αποπεμφθείς απο το ΠΑΣΟΚ «είχε καλή προαίσθηση όταν έσφιξε το χέρι του Αλέξη Τσίπρα» και έτσι έγινε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπουργός Υγείας και στη συνέχεια υπουργός Εσωτερικών.

By