Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Ριφιφί στην καφετέρια του Χρήστου Χολίδη στο Παλαιό Φάληρο

Οι δράστες με μεγάλη δεξιοτεχνία πέρασαν στην καφετέρια από διπλανό κατάστημα, το οποίο είναι άδειο

klopi xolidis

Ριφιφί στην καφετέρια που διατηρεί στο Π. Φάληρο ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, πραγματοποίησαν άγνωστοι. Απώτερος στόχος τους ήταν να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο του καταστήματος και να αποσπάσουν το περιεχόμενό του.

Το ριφιφί διαπιστώθηκε από τους υπαλλήλους της καφετέριας όταν άνοιξαν το κατάστημα και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνες διαπίστωσαν πως οι άγνωστοι δράστες, πιθανόν κατά την διάρκεια τις νύχτας, διέρρηξαν διπλανό κατάστημα που είναι ξενοίκιαστο και ξήλωσαν τις γυψοσανίδες.

Στην συνέχεια βγήκαν στον ακάλυπτο χώρο του καταστήματος και έκαναν τρύπα στο τοίχο που «βλέπει» στην καφετέρια του γνωστού τραγουδιστή. Μάλιστα οι δράστες πρέπει να γνώριζαν ακριβώς την διαρρύθμιση του καταστήματος καθώς η τρύπα που δημιούργησαν τους «έβγαλε» στην τουαλέτα του καταστήματος, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία τους από περαστικούς πολίτες έξω από την καφετέρια.

Αμέσως οι δράστες, κατευθύνθηκαν στο γραφείο των υπευθύνων του καταστήματος, καθώς φαίνεται πως γνώριζαν ότι εκεί υπάρχει ένα μικρο χρηματοκιβώτιο, το οποίο μάλιστα ήταν βιδωμένο στο δάπεδο.

Όπως φαίνεται είχαν προνοήσει και κουβαλούσαν μαζί τους κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να «ξηλώσουν» και μάλιστα χωρίς να κάνουν θόρυβο το μικρο χρηματοκιβώτιο από το πάτωμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά και την καταγραφή που έκαναν οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τις έρευνες, οι κακοποιοί σήκωσαν στα χέρια το μικρό χρηματοκιβώτιο και αφού ξήλωσαν μια μικρή μεταλλική πόρτα που οδηγεί στον ακάλυπτο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν σε «περιβάλλον ασφαλές» προκειμένου να το παραβιάσουν με την ησυχία τους.

By