Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018

Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Έχει έρθει το τέλος εποχής στο γάμο μας με τους ΑΝΕΛ

Ως «γάμο συμφέροντος» χαρακτήρισε την σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ο Σάκης Παπαδόπουλος

Διαφωνίες ανάμεσα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναφορικά με τη συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σήμερα ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε βολές κατά του Νίκου Φίλη του μετά τις δηλώσεις του τελευταίου πως είναι καλύτερη η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα είπε «Αν επιθυμείς να συγκυβερνήσετε με τους βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε».

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την απαίτηση των 5 δισ. ευρώ για την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ρ.ΛΕΣΧΗΣ 976 ανέφερε: «Ποιος είπε ότι θα τα δώσουμε στον Καμμένο τα 5 δις; Κάναμε συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή και για αυτές τις απαιτήσεις και καταλήξαμε ότι δεν δικαιολογούνται προγράμματα εξοπλισμών από μια χώρα η οποία έχει άλλες προτεραιότητες και πρέπει να αναθερμανθεί η οικονομία της. Δεν θα αναλωθούμε σε εξοπλισμούς επειδή έτσι γουστάρει ο Καμμένος».

Σχολιάζοντας την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ και την προσέγγιση για συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Έχω ήδη πει ότι ήταν ένας γάμος αμοιβαίου συμφέροντος και έχει φτάσει το τέλος εποχής. Προφανώς και είμαστε πιο κοντά ιδεολογικά με τη Σοσιαλδημοκρατία».