Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Σάλος με τις δηλώσεις του Παππά – Αποκάλεσε «Τσίρκο» όσους πήγαν στο «ΠΑΡΑΙΤΘΕΙΤΕ»

Προκλητικός και διχαστικός εμφανίστηκε σήμερα ο Στέλιος Παππάς.

stelios-pappas

Προκλητικός και διχαστικός εμφανίστηκε σήμερα στην Πόπη Τσαπανίδου ο Στέλιος Παππάς.

Ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας και συντονιστής του τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το κίνημα «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» δε δίστασε και αποκάλεσε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό ως «τσιρκο»

Ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ έβαλε απέναντι του όποιον διαδηλώνει κατά της κυβέρνησης μένοντας πιστός στη γραμμή που χάραξε το Μαξίμου, ίσως και ο ίδιος του ο γιος.

Μία γραμμή την οποία στήριξε πρώτος ο Νίκος Φίλης και στη συνέχεια σύσσωμη η κυβέρνηση δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία θεώρησε το συγκεκριμένο κίνημα ως εχθρό της χώρας.

Η στάση αυτή του Στέλιου Πάππά είχε ως αποτέλεσμα να ρίξει λάδι στη φωτιά και να ξεκινήσει γενική κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατακραυγής αυτής είναι η ανάρτηση που έκανε η Έλια Ζερβου στην οποία αναφέρει:

Ο Στέλιος Παππάς, συνδικαλιστής της ΔΕΗ επί σειρά ετών, πατέρας του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, είναι σήμερα συντονιστής του τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ,

Το πρωί στην εκπομπή της Τσαπανίδου, αποκάλεσε «Τσίρκο» όλους τους Έλληνες πολίτες που κατέβηκαν στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση ‪#‎ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ‬. Τρεις φορές το είπε.
«Τσίρκο» οι πολίτες που ταΐζουν από τους φόρους τους -ενώ οι ίδιοι πεινάνε- εσένα και το κωλόπαιδό σου, τον ανιψιό του Γκέμπελς, βρωμιάρη σκατοφασίστα! Stelios Pappas ‪#‎SteliosPappas‬

stelios-pappas-paraitithite

(Visited 1 times, 1 visits today)