Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Σαντορίνη: «Υμνος» στο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure

Εικοσι τρεις φωτογραφίες που αποδεικνύουν οτι η Σαντορίνη είναι ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος, δημοσιεύει σε σχετικό άρθρο το μεγάλο αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure.

Δεν είναι τυχαίο οτι το ελληνικό νησί κάθε χρόνο αναδεικνύεται στις πρώτες θέσεις των καλύτερων στον κόσμο από τους αναγνώστες του περιοδικού, ενώ είναι γνωστό οτι η γοητεία του προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο που αναζητούν ρομαντική απόδραση.

Με τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς της, τα ολόλευκα σπίτια και τις εκκλησίες με γαλάζιους τρούλους, τις μαύρες και κόκκινες παραλίες της και με ατελείωτο αριθμό πισινών υπερχείλισης με θέα στο Αιγαίο, το νησί έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των επισκεπτών του ενώ αποτελεί ονειρικό προορισμό για όσους δεν το έχουν ακόμη επισκεφθεί.

Εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο ενώ το νησί κρύβει μυστικά που ενθουσιάζουν τουρίστες και ντόπιους.

Ίσως ξαφνιασθείτε αν μάθετε οτι υπάρχουν μόνο 3 γαλάζιοι τρούλοι στο νησί, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στην Οία.

Εάν θέλετε να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες, πρέπει να ακολουθήσετε το βασικό δρόμο προς τη θάλασσα, με ανεπανάληπτη θέα στην καλντέρα, ενώ για το καλύτερο ηλιοβασίλεμα κατευθυνθείτε στο κάστρο της Οίας για να βρεθείτε στον δικό σας επίγειο παράδεισο.

Καλύτερη εποχή να την επισκεφθείτε είναι η περίοδος από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, όταν οι θερμοκρασίες δεν φτάνουν στο ζενίθ.

Μην επισκεφθείτε το νησί εκτός σεζόν γιατί μπορεί να αποφύγετε την πολυκοσμία αλλά θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια κλειστά.

Μην παραλείψετε να κάνετε κατάδυση και να γευθείτε το κρασί της Σαντορίνης.

Δείτε τις φωτογραφίες…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By