Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Scott: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε οικονομικά

Στις μέρες μας οι άνθρωποι εξερευνούν τον κόσμο πλέον περισσότερο από ποτέ.

Με την πτώση των ναύλων στα αεροπορικά και με σχεδόν 200 χώρες σε αυτό τον πλανήτη και αμέτρητους προορισμούς σε κάθε μια από αυτές το σίγουρο είναι ότι δεν δυσκολεύονται να διαλέξουν τον επόμενο προορισμό τους. Αυτό που ίσως τους δυσκολεύει βέβαια είναι το να βρουν τα «κεφάλαια» για να χρηματοδοτήσουν τις νέες περιπλανήσεις τους. Πλέον και γι αυτό υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα Scott’s

Ο λόγος για το website που υπόσχεται να εντοπίσει για λογαριασμό σας τις φθηνότερες πτήσεις για κάθε προορισμό και να σας ενημερώσει έγκαιρα πριν εξαντληθούν ώστε να προχωρήσετε την κράτησή σας. Την ιδέα για τον εν λόγω ιστότοπο είχε ο Σκοτ Κίις, ο οποίος κατάφερε να ταξιδέψει το 2013 από την Νέα Υόρκη στο Μιλάνο με μόλις 130 δολάρια. Μέχρι σήμερα, έχει επισκεφτεί 41 χώρες και έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο μίλια κατά την διαδικασία.

Μέσα από την εμπειρία του έχει ανακαλύψει κόλπα για να ταξιδεύει κανείς με ελάχιστο κόστος ενώ έχει γράψει και σχετικά με αυτό βιβλία όπως το «Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις: Πρακτικές συμβουλές Οι αεροπορικές εταιρείες δεν θέλουν να ξέρεις» και «Πώς να πετάξει δωρεάν: Πρακτικές συμβουλές Οι αεροπορικές εταιρείες δεν θέλουν να ξέρεις».

Αυτό λοιπόν που ξεκίνησε ως μια άτυπη ενημέρωση μεταξύ φίλων για τις φθηνότερες πτήσεις αποφάσισε να το ανοίξει στο ευρύ κοινό διευκολύνοντας τους απανταχού ταξιδιώτες να εξοικονομήσει εκατοντάδες ευρώ από τα ταξιδιωτικά τους έξοδα.

Πώς λειτουργεί;

Οι χρήστες εγγράφονται εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στην αρχική σελίδα. Από εκεί, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας και στη συνέχεια να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης πριν ξεκλειδώσετε τον μαγικό κόσμο των προσφορών.

Για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να λαμβάνεται προσφορές προσαρμοσμένες στα μέτρα σας επιλέγετε την περιοχή από την οποία συνήθως αναχωρείτε, δηλαδή την περιοχή που μένετε.

Στη συνέχεια απλά λαμβάνετε email με τις προσφορές που τρέχουν οι οποίες βασίζονται στην περιοχή που έχετε επιλέξει ως περιοχή αναχώρησης.

Στις προσφορές αναφέρονται τα αεροδρόμια, οι αεροπορικές εταιρείες που έχουν βγάλει την προσφορά αλλά και μια εκτίμηση για το πόσο μπορεί να διαρκέσει η συγκεκριμένη τιμή της προσφοράς.

Οι βασικές υπηρεσίες είναι δωρεάν. Ωστόσο όσοι θέλουν να λαμβάνουν όλες τις προσφορές που συγκεντρώνει το site μπορούν να προχωρήσουν στην Premium συνδρομή, με χρέωση 39 δολάρια το χρόνο. Με την εγγραφή στην premium υπηρεσία οι προσφορές σας αποστέλονται μισή ώρα νωρίτερα από τους λοιπούς συνδρομητές, οπότε και μπορείτε να προχωρήσετε στην κράτησή σας  ενώ σας κοινοποιούνται και οι μυστικές εκπτώσεις αλλά και οι λάθος ναύλοι που δημοσιεύουν ανά διαστήματα οι αεροπορικές μέχρι να τους διορθώσουν.

Γενικότερα, οι εταιρείες λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερες ενημερώσεις από τους τακτικούς συνδρομητές.

Ανεξάρτητα από το ποια υπηρεσία θα επιλέξετε, όλοι οι χρήστες λαμβάνουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε τιμή. Κι αυτό διότι ο Κίις και η μικρή του ομάδα δεν λειτουργούν με προμήθεια από τις αεροπορικές εταιρείες και τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω ιστοτόπων παρά μόνο από τους συνδρομητές τους, γεγονός που τους δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία ως προς την εγκυρότητα των προσφορών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστότοπος στοχεύει κυρίως σε διεθνείς ναύλους κι όχι σε εσωτερικές κάθε χώρας πτήσεις δεδομένου ότι αυτοί είναι οι πιο ακριβοί. Οπότε εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε εντός ελληνικών συνόρων ίσως αξίζει να ερευνήσετε άλλους παρόμοιους ιστότοπους.

Ωστόσο αν στα σχέδιά σας είναι οι ΗΠΑ, ο  Καναδάς, η Λατινική Αμερική, η Ευρώπη, η  Ασία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, αξίζει τον κόπο να εξετάσετε την Scott.

By