Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020

Σκηνές ντροπής στην Πορτογαλία: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Μαρεγκά – αποχώρησε από το γήπεδο

Η… βλακεία δεν έχει όρια και ο ρατσισμός δυστυχώς δεν έχει σύνορα. Τα σκηνικά αναρίθμητα… Μάριο Μπαλοτέλι στο Βερόνα- Μπρέσια, Ινιάκι Γουίλιαμς στο Εσπανιόλ-Μπιλμπάο και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ.

Αυτή τη φορά ο Μούσα Μαρεγκά ήταν εκείνος που έπεσε θύμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς στο ματς της Γκιμαράες με την Πόρτο από τους οπαδούς της πρώτης.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο επιθετικός από το Μάλι, έγραψε το 1-2 για τους «δράκους» στο 60ο λεπτό. Οι οπαδοί των γηπεδούχων μάλλον δεν μπόρεσαν να «χωνέψουν» το γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους και άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον παίκτη της Πόρτο, μόνο που δεν περιορίστηκαν σε αυτό, προχωρώντας σε ρατσιστικές ιαχές.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό, λοιπόν, ο Μαρεγκά… έσπασε και άρχισε να κατευθύνεται έξαλλος προς τα αποδυτήρια, ζητώντας αλλαγή από τον Σέρτζιο Κονσεϊνσάο.

Μάταια ο προπονητής της Πόρτο και οι συμπαίκτες του πάλευαν να τον μεταπείσουν, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να προχωρά και σε χειρονομίες, όταν είδε τα συνθήματα να γίνονται ολοένα και πιο έντονα.

Τελικά ο Αφριακανός επιθετικός αποσύρθηκε προς τα αποδυτήρια, με τον Μανάφα να τον αντικαθιστά στο 72ο λεπτό. Ήταν μια ηχηρή απάντηση του Μαρεγκά σε αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές, δείχνοντας την… έξοδο στους ρατσιστές.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By