Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

Στ. Θεοδωράκης: Δεν μπορεί ένα 30% να αλλάξει τη χώρα

Εμείς προτιμάμε μια κυβέρνηση 20 αποφασισμένων ανθρώπων, με γνώση και δύναμη που θα βάλουν μπροστά τις 10 μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και θα πούνε ‘’πάμε’’

to potami

«Ο κ. Τσίπρας όφειλε και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε. Ήξεραν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλα αυτά που έλεγαν ήταν ψέματα» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Ερωτηθείς για τις επικείμενες εκλογές, ο επικεφαλής του Ποταμιού εξηγεί ότι «όποιο κόμμα και να κερδίσει δεν θα είναι ικανό να νικήσει τα προβλήματα. Ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συνεργασίες. Και από μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία. Το λέμε από την πρώτη μέρα: δεν μπορεί ένα 30% να αλλάξει την Ελλάδα ακόμη κι αν το ήθελε. Είναι τόσα πολλά και συσσωρευμένα τα προβλήματα, που χρειάζεται η συμμαχία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Σημειώνει παράλληλα πως «εμείς προτιμάμε μια κυβέρνηση 20 αποφασισμένων ανθρώπων, με γνώση και δύναμη που θα βάλουν μπροστά τις 10 μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και θα πούνε ‘’πάμε’’. Αυτή την κυβέρνηση θα στηρίξουμε και όχι μια κυβέρνηση όπου κάθε κόμμα παίρνει και 3-4 υπουργεία, χωρίς σχέδιο και κεντρική κατεύθυνση».

Τέλος, επισημαίνει ότι «χώρα δεν θα βγει από το αδιέξοδο ούτε με τον κ. Τσίπρα ούτε με τον κ. Μεϊμαράκη». «Τη χώρα» υπογραμμίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, «δεν θα τη σώσει το παλιό. Χρειαζόμαστε καινούργιους πολιτικούς και μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες»