Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Σταμάτησε ο κόσμος να «ονειρεύεται» και να παίζει Τζόκερ

Το τεράστιο ποσό που κληρώνει ο ΟΠΑΠ δεν αποτελεί δέλεαρ για τον κόσμο που δε θυσιάζει ούτε 50 λεπτά για μία στήλη όπως έκανε παλιότερα

tzoker

Τι κι αν είχαμε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ ύψους 4.000.000 ευρώ χτες, οι στήλες που σημειώθηκαν ήταν αρκετά μειωμένες σε σχέση με την προηγούμενη κλήρωση, που ο ΟΠΑΠ μοίραζε πιο λίγα χρήματα.

ρεπορτάζ Παναγιώτης Φωτεινός

Ποιο συγκεκριμένα αν και το ποσό θα διένειμε η πρώτη κύρια κατηγορία όπως είπαμε ήταν μεγαλύτερο, σημειώθηκε πτώση στις στήλες κοντά στο 30% αφού παίχτηκαν 2.356.309 λιγότερες από την προηγούμενη φορά και 2.095.244 από την κλήρωση της προηγούμενης Πέμπτης.

Ο κόσμος εμφανώς επηρεασμένος με τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, με το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί σε όλη την ελληνική κοινωνία, καθώς δεν γνωρίζει αν την Δευτέρα θα έχει ευρώ ή δραχμή, αλλά και με τον έλεγχο κεφαλαίων στις τράπεζες που του δίνουν το ποσό των 60 ευρώ κι αυτά ύστερα από πολύωρη αναμονή στα atm, προτίμησε να μην ρισκάρει ούτε 50 λεπτά που έχει η στήλη, για να έχει δικαίωμα στο όνειρο.

Μάλιστα κάποιος ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ μας είπε πως και όσοι έπαιξαν, δεν ανοίχτηκαν όπως τις άλλες φόρες, που πόνταραν σε πιο πολλούς αριθμούς για να έχουν περισσότερες πιθανότητες με την αξία του δελτίου να ανεβαίνει, ενώ τα ομαδικά δεν υπήρξαν ούτε ως δείγμα. Παράλληλα μας είπε, πως πολλοί που έπαιζαν «έκλαιγαν τη μοίρα τους» και έλεγαν πως και τα 4.000.000 ευρώ να κερδίσουν 60 θα πάρουν από το atm, κι αυτά αν μείνουμε στο ευρώ.

Ο ίδιος άνθρωπος μάλιστα μας είπε πως η οικονομική ασφυξία έχει επηρεάσει και άλλα παιχνίδια, όπως το Πάμε Στοίχημα, που χρειάζεται πληρωμή αμέσως και ήδη παρατηρούνται ελλείψεις από χαρτονομίσματα.

(Visited 1 times, 1 visits today)