Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Στη «γραμμή» Καμμένου η Ξουλίδου: Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα»

Αίσθηση προκαλούν οι νέες δηλώσεις της βουλευτή των ΑΝΕΛ

ksoulidou-thumb-large

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Π. Καμμένου, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας, αίσθηση προκαλούν νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά από τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, αναφορικά με την ετοιμότητα του στρατού, αν παραστεί ανάγκη, να παράγει φάρμακα και να διασφαλίσει την τροφοδοσία της αγοράς για διάστημα 10 μηνών.

«Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα» δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Σταυρούλα Ξουλίδου, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του «ΟΧΙ» στους δήμους της Β” Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Φάμελλο.

Σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Ωραιοκάστρου αποκάλυψε -έχοντας όπως είπε την άδεια του προέδρου Π. Καμμένου- πως η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By