Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Στη Βουλή ο Πολιτικός Σύνδεσμος Γυναικών

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών

politikos

Τα ζητήματα που απασχολούν τον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη διάρκεια της συνάντησης μελών του προεδρείου του με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία, σημείωσε ότι η Βουλή είναι στη διάθεση του Συνδέσμου προκειμένου να προωθηθούν μια σειρά εκκρεμών ζητημάτων.

Η Πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, κ. Ζέτα Μακρή, τόνισε πως η διακομματική αντιπροσωπεία η οποία επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Βουλής προσβλέπει στη συμβολή του για την υποστήριξη των εκκρεμών θεμάτων, τα οποία εξέθεσαν αναλυτικά τα μέλη της.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης η κ. Σοφία Βούλτεψη, Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής. Τον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών εκπροσώπησαν η πρόεδρός του κ. Ζέτα Μακρή, οι αντιπρόεδροι κυρίες Χαρά Καφαντάρη, Τζένη Τσουμάνη, Άννα Καραμάνου, Ζέφη Δημαδάμα, Ρένα Κιτσοπανίδου, η γενική γραμματέας κ. Έφη Μπέκου και η ταμίας του κ. Μαίρη Συναρέλλη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By