Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Taiji Maruyama at KIKU Next

Meet the first chef of the festival TAIJI MARUYAMA at 10th of February.

Στιγμιότυπο 2016-02-02, 11.56.16 π.μ.

Ο Taiji Maruyama, με μεταπτυχιακό απο το Nobu London, επίσης γνωστός ως Maru – έχει αφιερώσει τη ζωή του για να τελειοποιήσει την τέχνη του σούσι. Η αγάπη του για τη μοριακή γαστρονομία και η ικανότητα να συνδυάζει τις τεχνικές είναι κάτι πρωτοποριακό.

Ο Maru πέρασε σχεδόν επτά χρόνια ακονίζοντας την τέχνη του τόσο στο Nobu Berkeley και στο Nobu του Λονδίνου, στην δημιουργία σούσι και σασίμι και καθοδηγώντας άλλους σεφ σε αυτή τη λεπτή τέχνη. Κατά την παραμονή του στο Nobu επινόησε επίσης νέα πιάτα για τους VIP επισκέπτες.

Το 2009 Maru ήταν ένα από τα επτά διεθνώς αναγνωρισμένα ταλέντα που επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στα Sushi Samurai Awards, τα «Όσκαρ» του σούσι, και κατέλαβε την αξιόλογη τρίτη θέση στο διαγωνισμό.

Ήταν ο πατέρας του, ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου σούσι στη Φουκουσίμα, ο οποίος δίδαξε πρώτος τον Maru πώς να φτιάχνει σούσι, όταν ήταν ακόμα ένα νεαρό αγόρι. Ο Maru εργάστηκε για τον πατέρα του μέχρι το 1999, όταν έφυγε για να εργαστεί για στο Kappo IKOI στο Τόκιο, μένοντας εκεί μέχρι
το 2005.

Τωρα είναι ο executive chef του δικού του εστιατορίου Kiru στο Λονδίνο.

the menu

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο: +302106776759

Email: [email protected]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By