Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Θάνατος ηθοποιού Βαλσαμίδη: Βρέθηκαν τραύματα στα άκρα του- Τι αποκάλυψε ένοικος πολυκατοικίας που είδε το αυτοκίνητο

Αλυτο παραμένει προς το παρόν, το μυστήριο με την υπόθεση θανάτου του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη.

Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Παρασκευής, ενώ αναζητούνταν για μία εβδομάδα. Εντοπίστηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό, με τον ιατροδικαστή που παρακολουθεί την υπόθεση, να φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατροδικαστών, ο Βαλσαμίδης φέρεται να είχε μικροτραυματισμούς στα άνω και κάτω άκρα, όσο ήταν ακόμη στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο όπου και βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, ανέφερε στην εκπομπή «Τούνελ», πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

Εν τω μεταξύ, ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο, ανέφερε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», πως δεν είχε δει ξανά το συγκεκριμένο όχημα. «Δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου», είπε χαρακτηριστικά, ενισχύοντας το σενάριο πως κάποιος άγνωστος το μετέφερε στο σημείο, ενώ ήταν ήδη νεκρός ο ηθοποιός.

Η αστυνομία, προσπαθεί να βρει στοιχεία για την υπόθεση μέσω καμερών που έχουν καταγράψει την πορεία του αυτοκινήτου, ώστε να αποκαλυφθεί αν τελικά το οδηγούσε ο ίδιος πριν τον θάνατό του ή κάποιος άλλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By