Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

Θεοχαρόπουλος: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα παίξει αποφασιστικό ρόλο σε κυβέρνηση 4ετίας

Αποστολή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να δοθεί λύση στα προβλήματα της κοινωνίας, εστιάζοντας ειδικά στην υψηλή ανεργία και τη μετανάστευση μορφωμένων νέων στο εξωτερικό

theoxarop

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, έστειλε εκ νέου το μήνυμα της συνεργασίας των εκλεγμένων κομμάτων της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως μια κυβέρνηση 200 εδρών είναι πολύ πιο ισχυρή και πολύ πιο σταθερή από μια κυβέρνηση που απολαμβάνει μικρή πλειοψηφία.

Δήλωσε βέβαιος πως η σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα αναδειχτεί τρίτη δύναμη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και υπογράμμισε ότι με αυτή την εντολή θα διαδραματίσει «αποφασιστικό ρόλο» στον γρήγορο σχηματισμό κυβέρνησης που θα έχει ορίζοντα τετραετίας.

Επισήμανε ακόμα πως τώρα δεν είναι ώρα για λαϊκισμό και παροχολογία από τα πολιτικά κόμματα, καθώς η κοινωνία δεν μπορεί να υποστεί άλλο τις συνέπειές τους.

Τέλος, δήλωσε ότι αποστολή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να δοθεί λύση στα προβλήματα της κοινωνίας, εστιάζοντας ειδικά στην υψηλή ανεργία και τη μετανάστευση μορφωμένων νέων στο εξωτερικό.

By